En ny tid är här

Jag är stolt, jag är tacksam och jag är nyfiken. Jag är stolt över mig själv. Jag är tacksam för att jag har en underbar familj och underbara vänner. Och jag är nyfiken… nyfiken på vad framtiden har att erbjuda för just mig.

Jag har tagit kandidatexamen i företagsekonomi. Jag har TAGIT examen…. Min kära vän Anna sa till mig när jag skrev mitt CV att “skriv inte att du har fått examen, du har tagit examen… det är ingen som har gett dig den, utan du själv har kämpat dig till den.” Så därför är jag stolt. Jag är stolt över mig själv att jag har klarat av dessa tre åren på högskolan och tagit min examen.

Jag skulle dock haft det väldigt svårt att klara av att genomföra min utbildning om det inte hade varit för min familj och mina vänner. Så därför är jag också tacksam. Tacksam för att jag har sånt fint stöd och sådana underbara människor runt omkring mig.

Nu är jag nyfiken. Jag har precis flyttat till Borås med min pojkvän och det känns underbart. Jag är därför väldigt nyfiken på att se vad framtiden har att erbjuda. För tillfället jobbar jag på Hallands kulturhistoriska museum i Varberg, men det är bara under sommaren och jag söker jobb till hösten i Borås. Det känns verkligen som att en ny tid är här – en början på ett nytt liv. Jag vet att man inte ska gå omkring och “vänta” utan att man ska leva i nuet, men det är väldigt spännande och lätt att sitta och fantisera om hur livet kommer se ut i framtiden… och vänta på att det man fantiserar om ska hända.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s